Társoldalunk:

Rangadók három BL-csoportban is

Míg a keddi játéknapon több csapat is úgy lépett pályára, hogy teljesen mindegy volt a számára, hogy milyen eredményt ér el, addig szerdán az összes együttesnek fontos volt a győzelem vagy legalábbis a pontszerzés. Ráadásul több rangadóra is sor kerül: a Dortmund-Arsenal, a Liverpool-Valencia és a Real Madrid-AS Roma mérkőzések akár döntőnek is beillenének.

SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>

Az A csoportban egy héttel ezelőtt még minden nagyon tisztának tűnt, hiszen az Arsenal és a Dortmund meglehetősen nagy előnnyel állt az élen, és akár be is biztosíthatta volna továbbjutását. Azonban egyik gárda sem tudott győzni, sőt, az Ágyúsok nagy meglepetésre kikaptak, így most az egymás elleni találkozójukon az lesz a tét, hogy melyikőjüknek kell egészen az utolsó játéknapig izgulnia. Egyelőre még az Arsenal áll jobban, de az angoloknak mostanában nem nagyon megy, hiszen a legutóbbi három mérkőzésükön egyaránt 2-1-es vereséget szenvedtek. Arsene Wenger nem számíthat Dennis Bergkampra, aki ugyan felajánlotta, hogy elautózik Dortmundba (a repülést még mindig nem vállalja), de a tréner inkább azt tanácsolta, hogy maradjon otthon, és pihenje ki magát. Könnyen lehetséges viszont, hogy a sérüléséből felépült Robert Pires majd fél év után ismét a kezdő tizenegyben kap helyet.

Dortmund - Arsenal
Dortmund, 20.45
PSV - Auxerre
Eindhoven, 20.45
A másik oldalon Mattias Sammer a hét végi, Werder Bremen elleni bajnokin győztes tizenegyen csak egy helyen változtat, teljesen érthető módon: Amoroso helyett a két gólt szerző Ewerthon kezd. Az angol lapokban egyébként a minap megjelent egy olyan cikk, amely szerint Sammer arrogáns viselkedéssel vádolta az Arsenal játékosait, de a tréner cáfolta a dolgot.

A csoport másik meccsén a PSV számára csak a győzelem az üdvözítő, de az Auxerre-nek sem árt nyernie ahhoz, hogy maradjon esélye a továbbjutásra. A holland csapatból eltiltás miatt a középhátvéd és csapatkapitány André Ooijer biztosan hiányozni fog, őt Ernest Faber pótolhatja, míg a franciáknál elképzelhető, hogy a másfél hónapja sérült Djibril Cissé is pályára lép majd.

Előző
Következő