Vágólapra másolva!
Lapértesülések szerint a januári átigazolási időszakban a Milan labdarúgócsapata átengedné a brazil Serginhót az Internazionalénak, cserébe pedig az olasz válogatott Fabio Cannavarót kérné.

A szakírók "logikus" lépésnek tartanák a cserét, hiszen az Internazionale a középpályán sebezhető, míg a városi riválisnak egy klasszis védőre van szüksége ahhoz, hogy igazán nagy esélye legyen a triplázásra (BL, bajnokság, olasz kupa). Ugyanakkor Adriano Galliani, a Milan alelnöke cáfolta a hírt.

A vezetők viszont nem cáfolták, hogy a klub 33,2 millió eurós veszteséggel zárta a június 30-án befejeződött üzleti évet. A részvényesek ennek ellenére azt pozitívan értékelhetik, hogy a mostani deficit 2,4 millióval kevesebb, mint egy évvel korábban volt. Az egyesület adóssága viszont 40-ről 148 millióra emelkedett.

AC Milan/sport/focivilag/bl/20020916acmilan.html

Galliani szerint a brazil Rivaldo és az olasz Alessandro Nesta leigazolása és a sikeres BL-szereplés jelentősen megnövelheti a bevételeket, így ebben a szezonban valószínűleg jobb gazdasági mutatókat érnek el.