Társoldalunk:

Garami nem kesereg a Fradi igazságtalan döntetlenjén

Feltehetően a klub pénztárosának sincs oka az elkeseredésre, elvégre a jegyeladásból több mint százmillió forintos bevételre tett szert a Fradi, ám félő, ennek egy részét félre kell tenni a büntetésre. Történt ugyanis, hogy a hármas sípszót követően két-három ferencvárosi fanatikus átmászott a stuttgarti szektorba, ahol a közel ezerfős táborban komoly riadalom keletkezett.

Végül a készenléti rendőrség egységeire is szükség volt a rend helyreállításához, így nem csupán az eredmény miatt könnyeztek jó páran a lelátókon. Később, az utcán újabb provokáció zajlott a két ultra-tábor néhány tagja között, kár, hogy ez lett a 90 perc végkicsengése.

A BRFK sajtóügyeletese szerint a meccset követően semmilyen rendkívüli esemény nem történt, ugyanakkor a dpa német hírügynökség arról számolt be, hogy a találkozót követően összecsaptak a hazaiak és a vendégek hívei, a rendőrök könnygázzal és gumibottal választották szét a verekedőket, néhányan könnyebben megsérültek. A szurkolók - a dpa szerint - szélsőjobboldali jelszavakkal és kézmozdulatokkal provokálták egymást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK