Társoldalunk:

Idegenben verte a Siófok a Videotont

A Borsodi Liga tizenharmadik fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Siófok 4-2-re győzött a Videoton otthonában.

Borsodi Liga, 13. forduló:
Videoton - Siófok 2-4 (1-2)
Székesfehérvár, 1500 néző
vezette: Dubraviczky
Videoton: Végh - Stanojevic, Csató, Vilotic - Szalai (Tímár 46.), Tóth B., Monye (Némedi 46.), Vasas (Korsós 80.), Dvéri - Terjék, Tóth N.
Siófok: Csernyánszki - Pantic, Kuttor, Koller - Sipeki (Csordás 78.), Erős, Schwarcz, Schultz (Usvat 71.), Gaál - Filipovic (Pusztai 87.), Fülöp.
gól: Dvéri (30.), Tóth N. (49.), illetve Fülöp (25., 91.), Schultz (34.), Filipovic (64.)
kiállítva: Tímár (62.)
sárga lap: Tímár (55., 62.), Dvéri (87.), illetve Filipovic (17.), Pantic (48.), Erős (54.)

25. perc: Gaál a félpályáról indította Fülöpöt, aki a tizenhatos közepénél átjátszotta Csatót, és tizenkét méterről, jobbal a kapu közepébe lőtt (0-1).

30. perc: szabadrúgáshoz jutott a Videoton, amelyet Dvéri végzett el és tizennyolc méterről a rosszul felállított sorfal mellett a kapu bal alsó sarkába csavart (1-1).

34. perc: jobb oldali támadás végén Gaál a bizonytalankodó Csató mellett Schultz elé továbbított, aki nyolc méterről, jobbal a kapu közepébe talált (1-2).

49. perc: Tóth Norbert tizennyolc méteres szabadrúgása megpattant a siófoki sorfalon, és ugyan a jobbra vetődő Csernyánszki még visszanyúlt, nem tudott hárítani, a labda a kapuba került (2-2).

62. perc: a jobb oldalon vezetett támadást a Siófok: Gaál elvitte a labdát Tímár mellett, a védő azonban felrúgta a középpályást. Dubraviczky előbb sárga lapot mutatott fel a játékosnak, ám mivel ez már a második ilyen kártyája volt, megkapta a pirosat is.

64. perc: Sipeki bal oldali beadását Filipovic hat méterről fejelte Végh mellett a kapu közepébe (2-3).

91. perc: Usvat átadása után Fülöp tizenegy méterről a tehetetlen Végh mellett lőtt a hálóba (2-4).

Változatos, küzdelmes, gólokban gazdag mérkőzést vívott a két együttes. A Siófok jobban használta ki helyzeteit és megérdemelten győzött.

KAPCSOLÓDÓ CIKK