Vágólapra másolva!
Hétfő délután az Újpest-FTC ellentétről volt szó a tv2 Claudia-show című műsorában. Ezzel kapcsolatban az Újpest FC szervezett szurkolói csoportja felháborodásának adott hangot.

Az Újpest "igaz" drukkerei azért háborodtak fel, mert szerintük a műsorban megszólaltatott személy egyszerűen nem képviselhette a lila-fehérek táborát, és még egyetlen Megyeri úti mérkőzésen sem találkoztak vele. Az Újpest FC szervezett szurkolói csoportja ezért közleményben határolódott el a műsorban fellépő egyéntől.

Hajrá UTE!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30889

"A stúdióban újpesti oldalról megszólaltatott állítólagos lila-fehér szurkoló nem képviselte az Újpest FC szurkolótáborát, hiszen az állítólagos drukkert sem a szervezett szurkolók, sem egyénileg senki nem ismeri, a fiatalember az Újpest mérkőzéseit nem látogatja. Feltehetően egy fizetett statiszta lépett fel a műsorban, mivel a klub szurkolócsoportjai nem kívántak szerepelni a fent említett show-ban. Éppen ezért az illető - Újpest-szurkolók nevében tett - minden ott elhangzott kijelentésétől elhatároljuk magunkat."

Bánki József