Vágólapra másolva!
Nincs szerencséje az utóbbi hetekben Oliver Kahnnak, a Bayern München világklasszis kapusának. A válogatott labdarúgó előbb megsérült, majd csapata mérkőzése helyett golfozott, s szórakozott. A legfrissebb pletykák szerint viszont magánélete is válságba kerülhet, hiszen a televízióban egy popsztár kétértelmű kijelentéseket tett.

Hetek óta Oliver Kahn áll a német bulvársajtó középpontjában. A Bayern München kapusa ezúttal sem a pályán hívta fel magára a figyelmet, magánéletbeli botrányával került a Bild címlapjára. A kapus két hete a Deportivo elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsérült, emiatt nem játszhatott a bajorok aktuális bajnokiján. Oli úgy gondolta, akkor magára a találkozóra sem kell elmennie, helyette golfozott, majd az estét egy mulatóhelyen töltötte testvérével, akit másnap szexuális zaklatás miatt feljelentett egy hölgy. A hét végén már Kahn védte a müncheni kaput, de nem tudta megakadályozni a Werder Bremen győzelmét.

A problémát fokozza a Bild szerdai száma, amely címlapon tálalta a szenzációt: Kahnt kiszemelte magának a feltűnően csábos popénekesnő, Michelle. "Kahn magánélete a címlapon" - írta a Netzeitung, utalva a Bild anyagára. A bulvárlap az állami televízió éjszakai műsorát elemezte, ahol a hölgy a Johannes B. Kerner-Show vendégeként lépett a nyilvánosság elé. A másik vendég éppen Kahn lett volna, aki klubbeli elfoglaltságára hivatkozva lemondta a szereplést. A műsorvezető kérdésére, miszerint Michelle szívesen megismerte-e volna a kapust, az énekesnő így felelt: "Sajnálatos dolog, sokan mondták már, hogy viszonyt kellene kezdenünk egymással."

Effenberg elszerette Strunz feleségét/sport/focivilag/20020514effenberg.htmlPippo barátnőjét Coco is kiszemelte/sport/focivilag/20020725pippo.html

"Ez egyszerűen csak az irigységből fakad. Sikeres sportember vagyok sok pénzzel. Soha életemben nem láttam még Michelle-t" - jelentette ki Kahn. Michelle válasza viszont sejtelmes volt: "Volt egy nagy ötletem, amelynek lényege az lett volna, ha Németország megnyeri a világbajnokságot, akkor éneklek egy duettet Kahnnal. Ezt érthették félre. Különben is, Oliver tulajdonképpen nem az esetem. Ezenkívül nős, s elvileg ez is visszatartana."