Vágólapra másolva!
Bulgáriában tovább menetel a CSZKA és ontja a gólokat Martin Kusevnek, a finn kupát Bardi Gábor is magához ölelhette volna, de együttese vesztett a döntőben. Az orosz bajnoki címet célfotó dönti majd el a Lokomotiv és a CSZKA között, Svédországban a Djurgarden mindent megnyert.

A bolgár bajnokságban a hét végén tulajdonképpen semmi meglepő esemény nem történt: a CSZKA Szófia ismét nyert, a Szlavia támadója, Martin Kusev pedig mesterhármast szerzett. A katonacsapat a 12. fordulóban a 12 győzelmét aratta, ezzel továbbra is százszázalékos, előnye pedig egyre tetemesebb - ha így folytatják, akkor lassan már féltávnál odaadhatják neki az aranyérmet. A Szlavia Szófia csatárának, Martin Kusevnek a teljesítménye nem kevésbé elképesztő: a válogatott játékos a hét végén a Csernomorec Burgasz ellen három gólt vágott, ami már a negyedik mesterhármasa volt ebben a bajnokságban.

A CSZKA győzelmi rekordja/sport/focivilag/20021104futball.html?pIdx=4

Kusev első triplázását még a negyedik fordulóban, augusztis 30-án érte el a Botev Plovdiv ellen, igaz, akkor mind a három gólja tizenegyesből született. Egy hónappal később, a hetedik játéknapon a Szpartak Várna kapusának életét keserítette meg három góllal, majd két héttel ezelőtt, a 11. fordulóban rúgott három gólt a Dobrudzsa Dobrics ellen. Most a burgasziak ellenében már 25 perc alatt elérte a mesterhármast, s mivel a négy triplázáson kívül további öt gólt ért el, összesen 17 találattal áll a góllövőlista élén - ami 12 forduló alatt nem kis bravúr.