Társoldalunk:

Zalaegerszegen győzött az MTK

Ferencváros - Dunaferr 3-0 (0-0)
Üllői út, 5000 néző, vezette: Makai
Ferencváros: Szűcs - Balog, Vukmir, Gyepes - Kriston, Kapic (Szili, 93.), Lipcsei, Szkukalek - Gera (Penksa, 91.), Tököli, Leandro (Jovic, 60.)
Dunaferr: Németh V. - Salamon, Éger, Kiss - Nikolov (Mészáros, 76.), Zováth, Buzás (Bükszegi, 46.), Kóczián- Rósa D.- Lengyel, Drobnak
gól: Tököli (70., 92.), Lipcsei (91.)
sárga lap: Bükszegi (64.), Zováth (67.)
kiállítva: Zováth (85.)

13. perc: A büntetőterületen belül cselezgető Rósa D. elől röviden szabadítottak fel a ferencvárosi védők, a labda Kiss Gy. elé került, aki 17 m-ről a bal sarok mellé lőtt.

40. perc: Gera-Lipcsei-Leandro összjáték után a brazil légiós 16 m-es lövését Németh szögletre tornázta.

69. perc: Gyepes szabadrúgására a védők közül kibújó Gera érkezett, a mellette robogó Tököli elé játszott, akinek négy méterről már csak az üres kapuba kellett helyeznie a labdát (1-0).

84. perc: Lipcsei indította volna a kiugró Tökölit, de Zováth kézzel elütötte a labdát a ferencvárosi csatár elől. Makai sárga lapot mutatott fel Zováthnak, de mivel a dunaújvárosi játékosnak már volt egy figyelmeztetése, a kiállítás sorsára jutott.

90. perc: Lipcsei a dunaújvárosi térfél közepéről kiugrott, egyedül vezette a labdát az újvárosi kapura, kicselezte  a kifutó Némethet is, majd hét m-ről laposan a kapuba gurított (2-0).

91. perc: Tököli lemásolta Lipcsei teljesítményét, a 16-oson kapott labdát átvette, majd kicselezte a kapujából kifutó Némethet is és higgadtan a kapu közepébe gurított (3-0).

Küzdelmes, bár alacsony színvonalú találkozón a Ferencváros a hajrában felőrölte az addig lelkesen védekező dunaújvárosiak ellenállását és végül fölényes győzelmet aratott.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK