Vágólapra másolva!

Kedd, 20.45:
Internazionale (olasz) - Leverkusen (német)
Barcelona (spanyol) - Newcastle (angol)

SMS-ben a BL-ről/sport/focivilag/bl/20020913smstudositas.html

Az A csoportban az első forduló két győztese hazai pályán folytatja a sorozatot, s tehet hatalmas lépést a negyeddöntőbe jutás felé. A milánói találkozót még úgy is az Internazionale várja esélyesként, hogy a németek bajnoki főpróbája sikerült jobban. Az olaszok a Serie A szombati rangadóján 38 perc alatt háromgólos hátrányba kerültek a Lazio vendégeként, de Fernando Couto öngólja, valamint a török Emre duplázása után 3-3 lett a végeredmény. A tavasszal BL-döntős Leverkusen az 1860 Münchent győzte le 3-0-ra idegenben, de még így is csak sokadik a Bundesligában.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637

A Barcelona beállíthatja a Milan BL-csúcsát: a selejtezővel együtt a katalánok eddig kilencszer nyertek, míg egy évtizeddel ezelőtt a milánóiak tizes sikerszériája a döntőben szakadt meg a Marseille-től elszenvedett vereséggel.

Az angolok barcelonai esélyeit minimálisra csökkenti, hogy két legjobb csatáruk eltiltás miatt nem léphet pályára. Craig Bellamy ütésért piros lapot kapott az Internazionale elleni találkozón, s ugyanilyen vétségért - a videófelvétel alapján - Alan Shearert is eltiltotta az UEFA.