Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgás egykori és mai válogatott játékosai, és nemcsak ők szerepelnek Győrött december 19-én az egyetemi sportcsarnokban rendezendő Futballkarácsonyon.

A műsor délután öt órakor kezdődik, a Magyar Labdarúgó Liga és a Magyar Televízió közös műsorában az élvonalbeli csapatok játékosaiból, más sportágak jeles képviselőiből, valamint az adott klubok egy-egy gyermeklabdarúgójából álló hat együttes vetélkedik egymással.

Este héttől lesz a csapatoké a főszerep. Először az MLL válogatottja méri össze tudását Győr-Moson-Sopron megye együttesével. Az MLL színeiben Bagoly Gábor, Kiss György (Dunaferr), Stark Péter, Kardos Ernő (ETO), Zavadszky Gábor, Hajdu Attila (MTK), Tokody Tibor, Németh Tamás (Újpest), Molnár Balázs, Csóka Zsolt (ZTE), Igor Szkukalek, Szűcs Lajos (FTC) lép a parkettre.

Nem újítják fel az ETO-stadiont/sport/magyarfoci/20021210nemujitjak.htmlLehet magyar focistábol világsztár?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=26844

A megyei együttes profikból és amatőrökből áll, a profiknál Sebők (ETO), Csiszár (Matáv Sopron), Füzi Á. (MTK), Herczeg (ETO), Ferenczi (MTK), Korsós A. (Videoton) és nagy valószínűséggel Korsós Gy. (Sturm Graz) szerepel.

Verebes József irányításával újra láthatják a szurkolók a nyolcvanas évek sikercsapatát többek között Hannichhal, Szentessel, Preszellerrel, Hajszánnal, Szabó Ottóval. Az ellenfél valószínűleg az MLL öregfiúk gárdája lesz.

Itt osztja az MLL az év legjobbjainak járó díjakat is.

Papp Győző