Vágólapra másolva!
Bal oldali védőre és középpályásra van leginkább szüksége az Újpestnek a tavaszi idényre, ennek megfelelően a lila-fehér vezetők megkezdték a tárgyalásaikat a kiszemeltekkel. Mindenekelőtt Kiss Györggyel, a Dunaferr védőjével, s amennyiben mód nyílik a téli szünetben az átigazolásra, a "violák" szívesen szerződtetnék a Ferencvárossal és az MTK-val is hírbe hozott futballistát.

Ugyanakkor befolyásolhatja az esetleges tranzakciót, hogy milyen döntés hoznak a Dunaferrnél a labdarúgó-együttessel kapcsolatban. Mindenesetre az újpesti elöljárók másokat is szívesen látnának a Megyeri úton, például Pető Zoltánt, akinek az MTK-nál nyáron lejár a szerződése. Pető ráadásul tavasszal kölcsönben már szerepelt a liláknál, elégedettek is voltak vele, ezért merült fel újabb invitálása.

Megmenekültek a Dunaferr sportlétesítményei/sport/20021218megmenekultek.htmlÁtlagos őszt produkált a Borsodi Liga/sport/magyarfoci/20021217volt.html

Információnk szerint Pető már beszélt is Szabó Andrással, az Újpest vezetőedzőjével, ám végleges döntés csak hét végére várható, az atlantai olimpián szerepelt válogatott csapatkapitány ügyében. Nem mellékesen Pető Zoltánt a Kispest is erősen kapacitálja, a végső megállapodás azonban itt is csak napok múlva várható, mivel a kispestiek sok játékossal kapcsolatban állnak.

Bánki József