Társoldalunk:

Kiss Györgyre hajt az Újpest

Bal oldali védőre és középpályásra van leginkább szüksége az Újpestnek a tavaszi idényre, ennek megfelelően a lila-fehér vezetők megkezdték a tárgyalásaikat a kiszemeltekkel. Mindenekelőtt Kiss Györggyel, a Dunaferr védőjével, s amennyiben mód nyílik a téli szünetben az átigazolásra, a "violák" szívesen szerződtetnék a Ferencvárossal és az MTK-val is hírbe hozott futballistát.

Ugyanakkor befolyásolhatja az esetleges tranzakciót, hogy milyen döntés hoznak a Dunaferrnél a labdarúgó-együttessel kapcsolatban. Mindenesetre az újpesti elöljárók másokat is szívesen látnának a Megyeri úton, például Pető Zoltánt, akinek az MTK-nál nyáron lejár a szerződése. Pető ráadásul tavasszal kölcsönben már szerepelt a liláknál, elégedettek is voltak vele, ezért merült fel újabb invitálása.

Információnk szerint Pető már beszélt is Szabó Andrással, az Újpest vezetőedzőjével, ám végleges döntés csak hét végére várható, az atlantai olimpián szerepelt válogatott csapatkapitány ügyében. Nem mellékesen Pető Zoltánt a Kispest is erősen kapacitálja, a végső megállapodás azonban itt is csak napok múlva várható, mivel a kispestiek sok játékossal kapcsolatban állnak.

Bánki József

KAPCSOLÓDÓ CIKK