Vágólapra másolva!
Edzőként tér vissza a Liverpool labdarúgócsapatához a legendás csatár, Ian Rush.

A 41 éves walesi szakember heti egy-két alkalommal foglalkozik majd utódjaival, a 2001-ben aranylabdás Michael Owennel, valamint Emile Heskeyvel, Milan Barosszal, El-Hadji Diouffal és Neil Mellorral. A "csatáredző" kedden be is mutatkozott.

A Liverpool tizenegy meccs óta nyeretlen a bajnokságban, s ez idő alatt csak hét gólt szerzett. Így nem meglepő, hogy az UEFA A licenccel rendelkező legenda visszahívásával is megoldást keresnek a gondokra.

A Premiership állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030111apremiership.html

Ian Rush összesen 660 találkozón (1980-1987, 1988-1996) szerepelt az együttesben, s klubrekordot jelentő 346 gólt szerzett, 60-nal előzi meg a második helyen álló Roger Huntot. A listán Owen a tizedik, ő 1997 óta 126 alkalommal volt eredményes.

Elképzelhető, hogy a Liverpool egykori kapusa, Bruce Grobbelaar lesz a Dél-afrikai Köztársaság élvonalbeli bajnokságában szereplő Umtata Bush Bucks vezetőedzője.

A volt zimbabwei válogatott mellett az orosz Viktor Bondarenko és a dél-afrikai nemzeti együttes korábbi szövetségi kapitánya, Trott Moloto a poszt várományosa.