Vágólapra másolva!
Két mérkőzést rendeztek a Serie A szombati játéknapján, az első "tavaszi" fordulóban, egy idegenbeli, és egy meglepő "hazai" siker született: az utolsó helyről így elmozduló Como 2-0-ra leverte Piacenzában az AS Romát, első győzelmét szerezve Fabio Capello szenvedő sztárcsapatát lehajrázva.

Az utolsó percekben szerzett gólokkal meglepetésre a kiesés ellen küzdő, már nem sereghajtó Como legyőzte az AS Roma együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. A találkozót a pályaválasztó csapat stadionjának betiltása miatt ráadásul Piacenzában rendezték.

A Como első győzelme volt a szezonban, a Roma sorozatban harmadik vereségét szenvedte el sorrendben otthon a Chievótól (hajrágóllal, szerencsétlen körülmények közepette), a kieséstől fenyegetett Atalanta otthonában (az utolsó percekben beszedett góllal), majd a Comótól, megint csak a végén kapitulálva.

A Serie A állása, mesterlövészei/sport/focivilag/20030126aserie.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/20020910serie.htmlKi a legjobb edző?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=50395

Közben állandóan emberhátrányba kerülve fegyelmezetlenségek miatt, az éllovasoktól így messze lemaradva. Nemzetközi porondon már csak tán akkor játszhatnak majd a Bajnokok Ligájában is buktára álló Tottiék, ha az olasz kupában összejön nekik valami (jelenleg négyben vannak, a Lazióval meccselnek és bízhatnak abban is, ha csak nem a Perugia győz, indulhatnak az UEFA-kupában).

Serie A, 18. forduló:
Como - AS Roma 2-0 (0-0)
gól: Music (82.), Carbone (90.)
kiállítva: Dellas (79., AS Roma)

Modena - Atalanta 0-2 (0-1)

gól: Dabo (35.), Pinardi (85.)

A többi találkozót vasárnap rendezik.