Vágólapra másolva!
A veterán brazil szupersztárt ezúttal a Santanderrel hozták hírbe, míg a tizenegyedik csapatát fogyasztó argentin Juan Esnaíder mostantól az Ajacciót erősíti. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

A Celta Vigo pár napon belül másodszor is legyőzte a Barcelonát: a pályán aratott diadalt követően megszerezte a katalánok elöl a másodosztályú UD Las Palmas balhátvédjét, Ángel Lópezt.

Real Madrid tartalékcsapatában szereplő, de az előző szezonban már a felnőttek között is pályára lépő brazil középpályás, Valdo az Osasunához került kölcsönbe, míg a Valencia B focistája, Enguix (aki már szintén játszott a legjobbak között) a másodosztályú Salamancához került.

A francia AC Ajaccio jelentősen megerősítette támadósorát, mivel a szezon végéig kölcsönbe megkapta az argentin River Plate-től Juan Esnaídert, akinek ez pályafutása tizenegyedik egyesülete.

A Charlton Athletic a védelmét "turbózta fel" a marokkói Tahar el-Kaledzzsel, aki a Southamptontól érkezett, míg a Szentek egy másik védője, a lett Imantas Bleidelis a dán Viborg FF-hez került.

A cseh FC Zlín megszerezte a bajnok Slovan Liberectől a csatár Lubomír Blahát, a Feyenoord pedig szerződtette a próbajátékon remek teljesítményt nyújtó Jorge Acunát az Universidad de Chilétől.

A Paris Saint-Germain marokkói védője, Talal el-Karkuri iránt két angol egyesület, a West Ham United és a Charlton Athletic is érdeklődik, a Middlesbrough kameruni támadója, Joseph-Desiré Job viszont a párizsiakhoz szerződhet.

A Real Valladolid szívesen kölcsönvenné a Valencia mellőzött támadóját, Salvát, a Racing Santander újdonsült elnöke és edzője, Dmitri Piterman pedig újabb lépéssel akarja felhívni magára a figyelmet: szeretné ugyanis leigazolni Romáriót együttese számára.