Vágólapra másolva!
Az átigazolási időszak január 31-én éjfélkor lezárult ugyan, de jó néhány transzfert csak annyira az utolsó pillanatban hajtottak végre, hogy csak egy nappal később kerültek nyilvánosságra.

Ebben különösen a Middlesbrough járt az élen, amely egyrészt kölcsönvette a brazil Dorivát a Celta Vigótól, másrészt megegyezett a Bolton Wanderersszel Michael Ricketts ügyében, akiért 5,5 millió eurót fizettek.

A Brescia kölcsönadta középpályását, Federico Giuntit a török listavezető Besiktasnak, míg a skót Dundee FC a szezon végéig megszerezte az angol másodosztályban szereplő Portsmouth-tól a skót válogatott támadót, Mark Burchillt.

A Real Sociedad a tavalyi évhez hasonlóan ismét kölcsönadta grúz csatárát, Georgi Demetradzét, aki ezúttal az ukrán Metalurg Donyeckhez került, a Borussia Dortmund pedig a norvég Jan Derek Sörensentől szabadult meg, aki a Lyn Oslo játékosa lett.

Aktív kiscsapatok az olasz átigazolási piacon/sport/focivilag/20030202aktiv.html

A klubok tehát legközelebb csak a nyáron igazolhatnak új focistákat, de a pletykák máris megkezdődtek azzal kapcsolatban, hogy a bajnokság végén ki válthat csapatot.

A hírek szerint például a Werder Bremen a japán Mijamoto Cuneszajura vetett szemet.

Az AS Roma a Boca Juniors fiatal játékmesterét, Carlos Tévezt figyeli árgus szemekkel.

A brazil Kléberson a nyáron a Newcastle United futballistája lehet, az Arsenal a Manchester City fiatal középpályását, az Ágyúsok egykori legendás csatárának, Ian Wrigthnak a fiát, Shaun Wright-Phillipset környékezte meg, Beppe Signori pedig a nyáron a Bolognából a Chelsea-be igazolhat.