Vágólapra másolva!
A portugál utánpótlás-válogatott Silas iránt angol klubok versengenek, a szlovén Rapajic a Celticnél próbálkozik, a feröeri Todi Jönsson Franciaországba tart. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

A portugál utánpótlás-válogatott Silas iránt két angol egyesület is érdeklődik (a Leeds United és a Sunderland), ám a hírek szerint a focista, aki jelenleg az Unioa Leiriában futballozik, inkább a három portugál sztárklub (Benfica, FC Porto, Sporting Lisboa) közül fog választani.

A Fenerbahcénél szerződését felbontó, horvát válogatott Milan Rapajic jelenleg a skót Celtic FC-nél szerepel próbajátékon, és ha megfelel, akkor az idény végéig a glasgow-iakhoz igazolhat. A Manchester City csatára, Darren Huckerby iránt egykori klubja, a Coventry City és a Leicester City is érdeklődik.

A francia másodosztály sereghajtójának, az AS Saint-Etienne-nek a 17 esztendős, hatalmas tehetségnek tartott védőjét, Carl Medjanit a Manchester United, a Liverpool és az Arsenal is szívesen látná soraiban. A feröer-szigeteki Todi Jönsson, aki a dán listavezetőnél, az FC Köbenhavnnél futballozik (vagyis Rabóczki Balázs csapattársa) a nyáron a francia Lille OSC-ben folytathatja pályafutását.