Vágólapra másolva!
Hétfőn délelőtt a biztonság kedvéért, no meg a tisztánlátás érdekében a vezetőedzői teendők alól felmentett Tornyi Barnabás megjelent a Dunaferr edzésén. A tréner ugyanis nem kapott papírt arról, hogy nem kell megjelennie a csapat foglalkozásain, amit aztán egy nappal később a szakvezető kezébe nyomtak az újvárosi elöljárók.

"A vasárnapi felmentésemet követően azonnal beszéltem az ügyvédemmel, aki szerint az elhangzott szóbeli döntés nem elegendő ok arra, hogy ne jelenjek meg Dunaújvárosban a csapat edzésén. Erre azért volt szükség, nehogy a későbbiekben arra hivatkozzanak, miszerint nem látom el a feladatomat" - mondta elöljáróban Tornyi Barnabás, majd így folytatta: "Hétfőn aztán, feltehetően a nagyobb botrányt elkerülendő, adtak egy papírt, amelyen az szerepel, hogy a szerződésemet változatlan formában hagyták, ám a munkavégzés alól felmentenek. Ez tiszta és világos, az még nem, hogy a hátralévő másfél éves szerződésemnek megfelelő összeget mikor, milyen formában akarják rendezni."

Tornyi Barnabás karambolozott/sport/magyarfoci/20030204tornyi.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20021130aborsodi.html

"Egyelőre fizetnek tovább havonta, így jöhet az új edző, ám előbb-utóbb illene lezárni a közös ügyünket. Nekem erre azért is szükségem van, mert a jelenlegi helyzet alapján, a dunaújvárosiak akár holnap kirendelhetnek a pályára, elvégre hivatalosan meghatározatlan ideig mentették fel a munkavégzés alól. Persze csak elméletileg történhetne ez meg a 'behívásom', ám az elmúlt időszak újvárosi eseményei alapján bölcsebb, ha az ember minden eshetőségre felkészül."

Bánki József