Vágólapra másolva!
Stefan Effenberg kijelentette: az együttes idényvégi helyezésétől teszi függővé, hogy meghosszabbítja-e szerződését a VfL Wolfsburg labdarúgócsapatával. A botrányairól is elhíresült 34 éves német középpályás szívesen igazolna a Hamburghoz.

"Nem jelent számomra nagy kihívást, hogy egy olyan együttesben szerepeljek, amely a 10. vagy 12. helyen végez" - nyilatkozott Effenberg. "Akkor van értelme a folytatásnak, ha a gárdában látok fantáziát."

A Bundesliga állása/sport/focivilag/20030208abundesliga.htmlA Bundesliga menet-rendje, eredményei/sport/focivilag/20020809bundesliga.html

A Wolfsburg jelenleg a tizedik a Bundesligában, a tíz mérkőzés óta veretlen Hamburg a hetedik. Kurt Jara, a HSV osztrák vezetőedzője szívesen látná Effenberget, ám könnyen lehet, hogy a szerződésre anyagi okok miatt nem kerül sor. Az irányító a Wolfsburgnál évi 1,8 millió eurót keres, a Hamburg pedig tízmilliós veszteséggel küszködik.

Effenberg tavaly búcsúzott el a Bayern Münchentől, amellyel háromszor nyert bajnokságot, egyszer-egyszer német kupát és Bajnokok Ligáját. A válogatottban 35-ször lépett pályára.