Vágólapra másolva!
Történelmi tettet hajtott végre a szerb OFK Beograd azzal, hogy leigazolta a brazil Leandro da Silvát a Madureirától, mivel a szambaországból származó labdarúgó még sohasem szerepelt az országban.

Az osztrák Grazer AK-nak viharos gyorsasággal kapust kellett találnia portása, Franz Almer sérülése miatt, és ezért szerződtette a Bayern München volt cserekapusát, Sven Scheuernek, akinek nem volt csapata.

A török Fenerbahcétől a minap távozó argentin Ariel Ortega a szaúdi Al-Ittihad futballistája lett. A West Ham United skót középpályása, Don Hutchison a nyáron legszívesebben a Rangersben folytatná pályafutását, az Aston Villánál mellőzött Haszan Kaslul számára viszont teljesen mindegy, hogy hová igazol, a lényeg, hogy távozzon a birminghamiektől.

Az Auxerre fiatal csatára, Arnaud Gonzalez minden bizonnyal marad klubjánál, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy három évvel meghosszabbította szerződését.

Az Inter olasz balhátvédje, Francesco Coco a hírek szerint a Tottenham és a Liverpool érdeklődését is felkeltette. Spurs egyébként a másodosztályú Crystal Palace szélsőjét, Julian Grayt is kiszemelte magának. Az Everton a Sunderland középpályását, Gavin McCannt szeretné leigazolni a nyáron.