Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Raúl egyszer túljárt Lehmann eszén
Fotó: Epa


A madridi gárda rögtön az első perctől kezdve mezőnyfölényben futballozott, és helyzetei is akadtak, de valahogy a befejezésbe mindig hiba csúszott. A két támadó közül inkább Raúl futballozott veszélyesebben, érdekes módon ezúttal ő játszott némileg előrébb, mint Ronaldo, és a germán védőnek, Christian Wörnsnek (aki végig rendkívül bizonytalanul futballozott) alaposan meg is gyűlt vele a baja, ám a játék képével némileg ellentétesen a vendégek szereztek vezetést a cseh Koller révéné a félidő közepén.

Ezt követően a Real még jobban beleerősített, ám focistái nem tudták feladni jól megszokott játékstílusukat, igyekeztek mindig szépen futballozni, ám egy csellel rendre többet csináltak a kelleténél. Jelzésértékű volt, hogy az egyenlítő találatot Raúl valósággal kibrusztolta, a földön fekve gyömöszölte be a labdát a remekül védő Lehmann kapujába.

Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183SMS-ben a meccsekről/o-mobil/hirek/20021206smsben.html

A második félidő hasonló játékot hozott, mint az első, azzal a különbséggel, hogy a németek még annyit sem tettek meg a gólszerzés érdekében, mint az elsőben. Miután Ronaldo megszerezte a vezetést a Madridnak, a hazaiak is visszavettek a tempóból, és jószerével csak az eredmény tartására törekedtek, ám a Dortmund így sem tudott felpörögni, nem csoda, hogy Sammer mester a lefújást követően rendkívül dühös volt, mondván, soha ilyen könnyen me győzhették volna le Realt, mint most.

A Dortmundnak a következő fordulóban erre még lesz lehetősége, és az a meccs a csoportmásodik hely szempontjából lesz nagyon fontos, az elsőség ugyanis szinte biztosan a Milané lesz. A rossonerók ugyanis, ha nem is könnyen, de legyőzték a Lokomotiv Moszkvát, és így maximális pontszámmal állnak a csoport élén. Az olasz gárda a hét végi bajnokitól eltérően két csatárral lépett pályára, ám Filippo Inzaghi párja nem Andrij Sevcsenko, hanem Jon Dahl Tomasson volt, mivel az ukrán futballista meghúzódott.

A vendégek célkitűzése már az első perctől kezdve világosan látszott: az oroszok tíz emberrel védekeztek, és csak elvétve jutottak el a másik kapuhoz, a Milan pedig nem nagyon tudott mit kezdeni ezzel a sündisznóállással. Rivaldo és Ruí Costa révén ugyan pár távoli lövéssel veszélyeztettek, de a két támadó (különösen Tomasson) szinte alig ért labdához.

Forrás: EPA
Megint 1-0-ra nyert a Milan, ezúttal Tomasson góljával
Fotó: Epa