Vágólapra másolva!
Kezd összeállni és egyre jobban futballozni a Videoton, amely a múlt héten érkezett vissza a törökországi edzőtáborból. A fehérváriaknál télen Várhidi Péter Bicskei Bertalan váltotta a kispadon, és az egykori szövetségi kapitány, a Vidi új vezetőedzője elégedett az eddig látottakkal.
Újpesten nyert a Vidi

Az Újpest Megyeri úti műfüves pályáján a Videoton csapata a román Nagyváradot fogadta, s Dvéri góljával 1-0-ra győzött.

- Sikerült elvégezniük a télre eltervezett munkát?


- Elégedett a csapat megerősítésével?
- Lényegében igen, hiszen most már minden posztra akad két játékosunk, ami a csapaton belüli versenyhelyzet miatt lényeges. Az őszi keretben például megesett, hogy egy adott posztra öt jelölt is akadt, másutt viszont kényszerből kellett valakit szerepeltetni. A csatársorba érkezett a jó fizikai képességekkel rendelkező bolgár Paljekov, vele egyelőre fél éves szerződést kötött a klub, a többit meglátjuk nyáron. A középpályán az egykori ferencvárosi Szabó Tiborrral, a védelemben Dunaferrtől érkezett Kóczián Ferenccel és az Újpestről igazolt Frantisek Kunzóval, valamint a román Vokinnal erősödtünk.

- Látva a csapat stabilabb helyzetét, merészebb célok is megfogalmazódtak a Videoton berkein belül?
- Továbbra is az alapcél a bennmaradás. Bár nagy bravúrnak tartanánk az első hatba kerülést, ám ezt azért nehéz megvalósítani, mert pontszámban nagy a hátrányunk, s mindössze öt forduló van hátra az alapszakaszból.

Bánki József