Társoldalunk:

Beckham nem kell a Juventusnak

"A nők biztosan nagyon szeretik David Beckhamet, bálványként tekintenek rá, de engem egyáltalán nem nyűgöz le. Nem tartom világklasszisnak, ezért úgy gondolom, hogy nincs is rá szükségünk" - mondta Luciano Moggi, a Juventus klubigazgatója.

Az átigazolásokért is felelős vezető szerint szó sincs arról, hogy a nyáron meg szeretnék szerezni a Manchester United középpályását, aki az Arsenal elleni FA-kupa nyolcaddöntő után kisebb afférba keveredett Sir Alex Ferguson vezetőedzővel.

Ezután találgatások egész sora jelent meg Beckham jövőjével kapcsolatban, még azt követően is, hogy a két érintett a nyilvánosság előtt békét kötött, s fátylat borított a botrányra. 

"Beckham nem jelentene erősítést a csapatnak. A nyáron amúgy is védőt akarunk szerződtetni, nem középpályást" - tette hozzá Moggi, akit úgy tűnik, hogy nem győzött meg a dédelgetett futballista játéka a két együttes múlt szerdai BL-találkozóján, pedig nagyon sokan a mezőny legjobbjának tartották. Kedden este Torinóban ismét találkozik a két sztárcsapat.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK