Vágólapra másolva!
A zuhanyhíradó szerint tovább bővülhet az angol légiós kontingens. A brazil Roberto Carlos az Arsenalról álmodik, a dán Jörgensent a Tottenham csábítja, míg a Dortmund válogatott védőjéért, Metzelderért a Liverpool is bejelentkezett.

A Real Madrid brazil balhátvédje, Roberto Carlos az angol News of the Worldnak nyilatkozva elárulta, hogy szerződése lejártával szívesen igazolna az Arsenalba.

A Manchester United mestere, Alex Ferguson a hét végén a helyszínen tekintette meg az Auxerre-Rennes francia bajnokit, ahol kiszemeltjei közül a hazaiaknál Philippe Mexes és Djibril Cissé, a vendégeknél pedig Julien Escudé lépett pályára

A Birmingham City kapusának, a belga Nico Vaesennek súlyos sérülését követően szívesen leigazolná a veterán Bernard Lamát a szezon végéig. A birminghamiek megfigyelői egyébként a hét végén Olaszországban jártak, hogy a Serie B-s Siena támadóját, Simone Tiribocchit megnézzék.

A Betis képviselői viszont a Perugia brazil játékosa, Zé Maria miatt utaztak Itáliába. A Parmánál legtöbbször csak csereként szóhoz jutó ausztrál Mark Bresciano iránt a Chievo érdeklődik, a pármaiak pedig a veronaiak középpályását, Simone Perrottát környékezték meg.

Az Udinese dán szélsőjét, Martin Jörgensent a Tottenham szeretné megszerezni, a felek már meg is kezdték a tárgyalásokat. A Borussia Dortmund válogatott védőjéért, Christophe Metzelderért az Internazionale után a Liverpool is bejelentkezett.