Vágólapra másolva!
"A valódi Beckham" címmel egyfajta önvallomásként jelentette meg írását a The Mirror című brit lap David Beckhamről, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott középpályásáról. A játékos elmondta, nagyon boldog a családi élete, rajong a Manchesterért, s ha egyszer visszavonul, csak gyermekeinek fog élni, s nem próbálja ki az edzősködést.
Beckhamet gyúnyolja a Juve

Az olasz Juventus labdarúgócsapatának alelnöke, Luciano Moggi meglepő gúnnyal nyilatkozott David Beckhamről, akivel kapcsolatban már többször felmerült a pletyka, Olaszországba szerződik.
"David Beckham inkább nőhöz hasonlít, mint futballistához. Egyáltalán nem fenomenális játékos, s nem hiszem, hogy igazán Olaszországba vágyik" - mondta az olasz vezető.



Beckham futball nélkül is fontmilliomos/sport/focivilag/20030308beckham.htmlBeckham rosszul csavarná a labdát a Marson/tudomany/technika/20030224beckham.htmlDavid Beckham Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=50561

Persze David nem bújhat ki Victoria árnyékából sem, aki popsztárként és a divatszakma egyik elismert modelljeként továbbra is reflektorfényben van. Ám számára a futball és a Manchester ugyanolyan fontos.

"A családom a legfontosabb a számomra, no meg, hogy a Manchester Unitedben futballozhatom. Ezért a csapatért rajongok gyermekkorom óta, s rengeteget jelent számomra. Még a sok munka is megérte miatta. Nyerni akarok az Uniteddel és Angliával, és biztosra veszem, Victoria és két fiam, Brooklyn, valamint Romeo boldogok. S talán még lesz több gyermekünk is. Ami biztos, visszavonulásom után nem akarok edző lenni. A futballal eltöltött éveim amúgy is stresszben telnek, szükségem lesz egy kis megnyugvásra. Inkább szeretném látni gyermekeimet, amint fociznak, s együtt nevetni velük" - nyilatkozta a klasszis.