Vágólapra másolva!
A Newcastle United a hírek szerint a nyáron David Dunnt és Lucas Neillt is szeretné leigazolni a Blackburntől, a Szarkák a két focistáért nyolcmillió fontot ajánlottak. A Borussia Mönchengladbach szeretné még legalább egy szezonra megtartani az egyelőre a nyárig náluk kölcsönbe lévő finn Mikael Forssellt.

Az AS Roma elnöke, Franco Sensi kijelentette: a csapat mestere, Fabio Capello távozhat a klubtól, ha akar, annak ellenére, hogy szerződése 2005-ig köti a Farkasokhoz.

A Chievo Verona védője, Nicola Legrottaglia elmondása szerint szívesen folytatná pályafutását az AC Milanban. A Manchester United legújabb kiszemeltje a Tottenham Hotspur walesi középpályása, Simon Davies.

A Liverpool után a Manchester City is bejelentkezett a Fulham ír védőjéért, Steve Finannért. Az egykori Arsenal-nevelés Stephen Hughes a minap a Charltonnál szerepelt próbajátékon, és reménykedik abban, hogy szerződést ajánlanak neki.

Az olasz másodosztályban szereplő Lecce uruguayi csatárát, Javier Chevantónt a hét végén öt spanyol klub képviselője is megnézte: a Deportivo, az Osasuna, az Espanyol, a Celta Vigo és a Sevilla is érdeklődik a támadó iránt.

A West Ham a szintén Serie B-s Palermo futballistáját, Filippo Manierót szemelte ki Paolo di Canio pótlására, utóbbi futballistának saját állítása szerint több olaszországi ajánlata is van - a hírek szerint a Chievo, a Reggina és a Napoli is köztük van.