Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Az egykoron a Real Madridban is megfordult argentin Fernando Redondo viszont ott lesz a pályán, és először szerepelhet egykori klubja ellen (a hírek szerint a madridi drukkerek meleg fogadtatásban részesítik majd egykori kedvencüket), a csatársorban pedig Inzaghit a dán Jan Dahl Tomasson pótolja majd, aki minden bizonnyal ég majd a vágytól, hogy bizonyíthasson.

Real Madrid - Milan
Madrid, 20.45
Dortmund - Lokomotiv
Dortmund, 20.45

A Realnak tehát nem lesz egyszerű dolga, márpedig a királyi gárda nem engedheti meg magának, hogy pontot veszítsen, hiszen akkor minden bizonnyal elveszítené előnyét a Dortmunddal szemben. Vicente del Bosque számára a legnagyobb problémát a védelem összeállítása jelenti, hiszen Hiero és Helguera is sérült, bár a hírek szerint utóbbi játékost sikerült "felturbózni" a fontos találkozóra. Helguera partnere a védelem tengelyében a fiatal Pavón lesz.

A másik kérdőjel a csatársorban volt, hiszen Ronaldo a hét elején egyáltalán nem edzett, de aligha tévedünk nagyot, ha azt mondjuk: a Fenomén is ott lesz a kezdő tizenegyben.

Csoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.html

A csoport másik meccsén a Dortmund győzelmi kényszerrel fogadja a Lokomotiv Moszkvát, abban bizakodva, hogy a Milan pontot rabol Madridban. A Borussiának a bajnokságban nem nagyon megy az utóbbi időben, és már szinte minden esélyét elveszítette az aranyéremre, és ha a BL-ből is kiesne, akkor a szezon egyértelműen csalódással zárulna a klub számára. Arról nem is beszélve, hogy utoljára 1984-ben fordult elő, hogy nem volt német együttes a legjobb nyolc között a legrangosabb kupasorozatban.

A dortmundiak mindenesetre továbbra is cseh játékmesterük, Tomás Rosicky nélkül játszanak majd, aki még mindig sérüléssel bajlódik. Ami a Lokomotivot illeti, a moszkvaiak a hét végén megnyerték az első ízben kiírt orosz Szuperkupát, és bár matematikailag még van esélyük a továbbjutásra, a BL számukra már csak a hét végén kezdődő bajnokság felkészülését jelenti. A moszkvaiak most kipróbálhatják, hogy mire mennek csapatkapitányuk, Dmitrij Loszkov nélkül, aki eltiltás miatt hagyja ki a találkozót.