Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München menesztette Peter Pacult vezetőedzőt. Utódja Falko Götz lett, aki az előző idényben átmenetileg a Hertha BSC kispadján ült.

A csapat rossz szereplése miatt menesztette az 1860 München vezetősége Peter Pacult szakvezetőt. A gárda a 2003-as esztendőben eddig messze a várakozás alatt teljesített, hazai pályán nem nyert bajnokit, kiesett a Werder Bremen ellen a Német Kupa negyeddöntőjében, míg a Bundesligában a Bayern München elleni 5-0-s vereséget követően az előző hét végén egy hatost kapott Berlinben. Pacult 2001. október 18-a óta dolgozott a kék-fehéreknél, akkor Werner Lorantot váltotta a kispadon.

A Bundesliga állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030308abundesliga.htmlKi a legjobb edző?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=50395

Az osztrák szakvezető helyét az a Falko Götz foglalja el, aki az előző évadban a menesztett Jürgen Röbert helyett februárban átvette a Hertha irányítását, s felrázva a társaságot végül a negyedik, UEFA-kupa indulást jelentő helyig vezérelte Dárdaiékat. A negyven esztendős tréner játékosként a Bayer Leverkusen, az 1. FC Köln, a Galatasataray, a Saarbrücken és a Hertha csapatában szerepelt, összesen 242 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára, 46 gólt szerzett, míg a nemzetközi kupákban 61 meccsen 15-ször volt eredményes.

A Pacult-Götz csere idén már az ötödik (a Bundesliga történetében pedig a 265.) edzőváltás, korábban Andreas Brehme (Kaiserslautern), Klaus Toppmöller (Bayer Leverkusen), Hans Meyer (Mönchengladbach) és Wolfgang Wolf ( Wolfsburg) távozott posztjáról. A kisebbik müncheni csapat 24 forduló után 33 ponttal a bajnokság 8. helyén áll.