Vágólapra másolva!
Újabb brazil invázió érheti el Európát, hiszen a Juventus Dagobertót, a Roma, a Newcastle és a Celtic Klébersont, a Milan pedig Kakát szeretné megszerezni.

A Juventus a hírek szerint támadósorát szeretné megerősíteni: a kiszemeltek között van a brazil utánpótlás-válogatott Dagoberto az Atlético Paranaenséből, illetve a hasonlóan fiatal portugál Hélder Postiga az FC Portóból.

A szintén az Atlético Paranaensében futballozó, világbajnok középpályás, Kléberson iránt a Roma és a Newcastle mellett a Celtic is érdeklődik, míg a Sao Paulo FC fiatal támadóját, Kakát a Milan akarja megszerezni.

A Roma brazil középpályásáért, Emersonért a Manchester City jelentkezett be. Az Ajax Amsterdam ausztrál kapusa, Jode Didulica a nyáron, szerződése lejártával minden bizonnyal távozik a hollandoktól, és valószínűleg az Austria Wienhez igazol.

Az Internazionale olasz válogatott védőjét, Marco Materazzit a Tottenham Hotspur szeretné megszerezni. Az Arsenal a francia másodosztályban szereplő Valence Burkina Faso-i védőjét, Ousmane Traorét szemelte ki erősítés céljából.

A Celta Vigo a hírek szerint bejelentkezett az Aston Villában a tartalékok kenyerét evő Juan Pablo Angelért.