Társoldalunk:

Ki megy ma? - Pires, Vieira

A Real Madrid a hírek szerint frontális támadást indít az Arsenal ellen a játékospiacon: a királyi gárda 35 millió fontot ajánlott az Ágyúsok két francia középpályásáért, Robert Piresért és Patrick Vieiráért. Az Arsenal viszont a Chelsea védőjével, John Terryvel szeretne erősíteni.

Játék
Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!tippelj.hu

A brit lapok a Manchester Unitedet a Valencia portásával, Santiago Canizaresszel hozták kapcsolatba, de a kapus cáfolta a híreszteléseket.

Az angol másodosztályú Ipswich Town mindenképpen szeretné eladni csapatkapitányát, Matt Hollandot a Charlton Athleticnek, mivel pénzre van szüksége anyagi problémái miatt. Az RCD Espanyol új szerződést ajánlott középpályásának, Ivan de la Penának, akinek kontraktusa a nyáron lejár.

A Barcelona a hírek szerint szeretné megtartani holland középpályását, Philippe Cocut, és újabb kontraktust ajánlott neki. Az Atalanta francia középpályása, Ousmande Dabo iránt a Fulham érdeklődik.

A West Ham United képviselői ott ültek a lelátón a Boavista-Málaga UEFA-kupa negyeddöntőn, ahol a portugáloktól Elpidio Silva, míg a spanyoloktól Kiki Musampa teljesítményét követték megkülönböztetett figyelemmel.

Az Ajax Amsterdam svéd csatáráért, Zlatan Ibrahimovicért az AS Roma után a Real Betis is bejelentkezett. A Chievo Verona középpályását, Eugenio Corinit a Middlesbrough szeretné megszerezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK