Vágólapra másolva!
A Barcelona vezetősége cáfolta, hogy a múlt pénteki BL-sorsolást arra használta volna fel, hogy tárgyaljon a PSG-vel Ronaldinhóról, illetve az Internazionaléval Álvaro Recobáról. A Előbbiért cserébe a készpénz mellett Philippe Christanvalt, utóbbiért pedig Fábio Rochemabackot ajánlották fel a zuhanyhíradó szerint.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Schalke 04 leigazolta a harmadosztályban szereplő Wattenscheid török származású középpályását, Hamid Altintopot, akit az 1860 München is szeretett volna megszerezni.

A Rosenborg szeretné leigazolni a jelenleg az angol másodosztályú Wimbledonban futballozó norvég Trond Andersent. A Liverpool fiatal támadója, Neil Mellor meghosszabbította szerződését, amely így 2006 nyaráig érvényes. A Bolton Wanderers viszont felbontotta a dán Stig Töfting kontraktusát.

A PSV Eindhoven szerb támadóját, Mateja Kezsmant az Ajax elleni rangadón az AC Milan figyelte. A jelenleg a spanyol Espanyolnál kölcsönben lévő Savo Milosevic a nyáron minden bizonnyal visszatér az AC Parmához. A Tottenham Hotspur meghosszabbította amerikai kapusának, Kasey Kellernek a szerződését.

A Liverpoolban mostanában csak a kispadot koptató Patrik Bergert az 1860 München is szeretné megszerezni a nyáron. A Milan a hírek szerint szeretné elcserélni a Juventussal Massimo Ambrosinit Mark Iulianóért.