Vágólapra másolva!
Alfrédo di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke kijelentette, hogyha rajta múlna, élete végéig szerződtetné a csapat edzőjének Vicente del Bosquét.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Az 53 éves szakvezető - akárcsak a játékosok közül Hierro és Míchel Salgado - még nem rendelkezik szerződéssel a következő évadra. A szurkolók közül sokan kritizálják a klubvezetést, elsősorban Florentino Pérez elnököt és Jorge Valdano sportigazgatót, hogy miért hagyja bizonytalanságban ezeket a - klubért rengeteg áldozatot hozó - sportembereket.

Ugyanakkor az is tény, hogy a napokban nagy port vert fel Diego Armando Maradona sajtónyilatkozata, amelyben azt állította: Del Bosquénak nem sok közé van a Madrid sikereihez, ennyi világsztárral bárki jó eredményeket érne el. "Nem az én dolgom a szerződések meghosszabbítása, de ha rajtam múlna, Del Bosque a Madrid edzője lenne, amíg csak él" - mondta a Di Stéfano.

Real-Manchester a BL-negyeddöntőben/sport/focivilag/bl/20030321blnegyeddonto.html

A csapat negyeddöntőbeli BL-ellenfeléről, a Manchester Unitedről - mellyel eddig háromszor: 1957-ben, 1968-ban és 2000-ben csapott össze a Madrid, s kétszer továbbjutott, egyszer kiesett -, ezt mondta: "A Real Madridnak megvan a klasszisa ahhoz, hogy bármilyen ellenféllel sikerrel vegye fel a harcot. A Manchester United komoly akadály, de sokkal rosszabb lenne, ha a döntőben találkoznánk az angolokkal, amikor csak egyetlen meccset játszunk, és azon szinte mindenki Beckhaméket biztatja. Hiszen május 28-án mindenképpen az Old Traffordban rendezik a finálét. Így legalább az első meccsen nekünk szurkol a közönség."

Di Stéfanótól megkérdezték, hogy vajon kudarc lenne-e a Madridnak, ha a Bajnokok Ligája és a Primera División közül valamelyiket nem nyerné meg. "Kudarc?! Milyen kudarc? Ha valaki így gondolkozik, akkor jobb, ha el sem indul a bajnokságban vagy a kupában. Rengeteg csapat indult a bajnokságban és a BL-ben is, és mindegyik győzni akar. Szóval, buta kérdés volt."

Ch. Gáll András