Társoldalunk:

Puskás Ferenc a magyar-svéden ünnepli születésnapját

Rendelje meg a Fókusz Online akciós árú sikerkönyveit, a 20% kedvezmény mellé 500 Ft-os vásárlási utalványt kap ajándékba! Az ajánlat 2003. március 31-ig érvényes.
Részletek>>>
Több napja folyik az egyeztetés az MLSZ, a Puskás Ferenc-stadion, az érdekelt biztonsági szervezetek és a rendőrség vezetői között a szerdán sorra kerülő Magyarország-Svédország Európa-bajnoki selejtezővel kapcsolatban, az illetékesek szerint egyelőre minden a tervek szerint alakul.

Lasz György, a szövetség biztonsági igazgatója arról számolt be, hogy a találkozóra szervezetten körülbelül 2000 vendégszurkoló érkezik, szektorukat az UEFA előírásainak megfelelően jól elkülönítik a magyar drukkerekétől. 

A beléptetésnél mindenkit szigorúan, motozással ellenőriznek, ezért ajánlatos a 20.15 órás kezdési időpontnál jóval korábban érkezni a helyszínre. A kapukat 18 órakor nyitják ki. A biztonsági szolgálat tagjai minden olyan tárgyat - üveget, pirotechnikai eszközt, füstbombát, petárdát, esernyőt, illetlen transzparenst - elkoboznak, amely megzavarhatja a meccs rendjét. Az UEFA a legkisebb incidenst is súlyosan bünteti. 

A rendezők kérik a nézőket, hogy ne gépkocsival jöjjenek, hanem a mérkőzés előtti és utáni időszakban a szokásosnál sűrűbben indított tömegközlekedési eszközöket vegyék igénybe.

A svéd válogatott tagjai egyébként hétfőn kora délután megérkeztek Ferihegyre, ahonnan  azonnal szálláshelyükre, a West End Hilton Hotelbe siettek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK