Vágólapra másolva!
Gellei Imre szövetségi kapitány nem változtat a lengyelek ellen szerepelt csapat összetételén, így szerdán este a Puskás Ferenc-stadionban a Király Gábor - Urbán Flórián, Dragóner Attila, Juhár Tamás - Fehér Csaba, Lipcsei Péter, Lisztes Krisztián, Dárdai Pál, Lőw Zsolt - Tököli Attila, Kenesei Krisztián kezdő tizenegy lép pályára a Svédország elleni Eb-selejtezőn.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

"Nyugalomra, állandóságra van szüksége az együttesnek, semmi okom nem volt arra, hogy módosítsak" - mondta a meccs helyszínén tartott több mint egyórás edzés után a szakvezető. Gellei megerősítette korábbi kijelentését: mindenképpen győzni akar a válogatott. "Ehhez jobb teljesítményre lesz szükség, mint az októberi stockholmi és a szombati chorzówi mérkőzésen, többet kell kezdeményeznünk."

A csapat a tréning után visszatért Tatára, s majd csak közvetlenül a nagy érdeklődéssel várt összecsapás előtt utazik a fővárosba.

A svéd válogatott kedden délelőtt edzést tartott a Vízművek pályáján, mindhárom sérült játékos - Andreas Isaksson kapus, valamint Kim Källström és Anders Svensson - részt vett agyakorláson, így várhatóan pályára léphetnek szerdán.

A szerdai menetrend/sport/focivilag/20030401ebselejtezok.html?pIdx=1A 4. csoport állása/sport/focivilag/200209054csoport.html2004 Eb - újabb esély?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32468

Lars Lagerbäck és Tommy Söderberg szövetségi kapitányok egyelőre nem árulták el a kezdő tizenegyet, de a csapattal érkezett újságírók szerint a várható összeállítás így fest: Andreas Isaksson - Teddy Lucic, Andreas Jakobsson, Olof Mellberg, Erik Edman - Anders Andersson, Anders Svensson, Johan Mjällby, Fredrik Ljungberg - Henrik Larsson, Marcus Allbäck.