Vágólapra másolva!
A VfL Wolfsburg menedzsere, Peter Pander a minap Dél-Amerikában járt, hogy az Independiente középpályásáról, Federico Insúáról, illetve a San Lorenzo kapusáról, Sebastian Sajáról tárgyaljon.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Hertha BSC-nél a saját nevelésű, 19 esztendős Malik Fathi és Sofian Chaled is profiszerződést kapt a nyáron.

Az AC Milan veterán csapatkapitánya, Paolo Maldini újabb egy szezonnal meghosszabbította szerződését a rossoneróknál. A portugál válogatott színeiben a hét végén a brazilok ellen győztes gólt szerző Decót a Juventus csábítja.

A pletykák szerint az AS Roma brazil játékosa, Cafú az AC Milannal tárgyal, miközben a Milan részéről Cesare Maldini a hét végi, Brazília-Portugália mérkőzésen a luzitánok védőjét, Paulo Ferreirát figyelte. Az angol másodosztályban szereplő Sheffield United középpályásáért, Michael Brownért a Middlesbrough jelentkezett be.

A Boro egyébként az Udinese csatáráért, Vincenzo Iaquintáért is érdeklődik. Az Everton a francia Bastiában futballozó fiatal középpályásra, Michael Essienre vetett szemet. Egyes olasz sajtóértesülések szerint az Inter ifjú nigériai támadója, Obefami Martins a nyáron kölcsönbe a Bolognához kerülhet.

A belga FC Bruges balhátvédje, Peter van der Heyden iránt a Bordaux, a Rennes és a Sochaux is érdeklődik. A Blackburn Rovers kapusa, Alan Kelly újabb egy évvel meghosszabbította szerződését. A Borussia Mönchengladbach brazil védőjét, Marcello Pletschet a focista ügynöke szerint több angol klub is figyeli.