Vágólapra másolva!
Közel két hónap után újra teljes intenzitással tréningezik Gera Zoltán, a Ferencváros csatára. A válogatottban és a klubjában is hiányolt technikás futballista kedden már a többiekkel edzett, s a gyakorlás végén semmilyen fájdalmat nem érzett a bokájában, talán ezért is jelezte Garami Józsefnek, hogy nagyon szeretne játszani a szombati, Videoton elleni bajnokin.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Fradi szakmai igazgatója óvatosan reagált játékosa lelkesedésére, mivel, bár komoly szüksége lenne a jól cselező játékosára, nem szeretné, ha kiújulna Gera sérülése. Korábban ugyanis felmerült, hogy Gera annyira szeretett volna már visszatérni a pályára, hogy kicsivel előbb kezdte el a tréningeket, mint ahogy az ildomos lett volna.

Mindenesetre a legvalószínűbb lehetőség, hogy a Videoton elleni fellépésen a kispadra ülteti a ferencvárosi publikum egyik legnagyobb kedvencét.

Pontot vesztett a Fradi, szárnyal a Videoton/sport/magyarfoci/20030322pontot.htmlA Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20030322aborsodi.html

Egyébként az Üllői úton már a jövőre is gondolnak, nevezetesen, hogy nyáron Dragóner és Tököli külföldre szerződik, nem véletlen, hogy a zöldek egy szerb és egy román centerhalfot, valamint egy szintén szerb csatárt tesztelnek a napokban.

Bánki József