Vágólapra másolva!
A Werder Bremen szerb védője, Mladen Krstajic saját elmondása előtt az Arsenaltól kapott ajánlatot. Az Auxerre francia válogatott támadóját, Oliver Kapót a Manchester United figyeli, míg az ugyanitt futballozó szenegáli Khalilou Fadigát a Celtic szemelte ki.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Lens csatárát, Daniel Moreirát viszont az Arsenal és a Tottenham is szeretné megszerezni. A brazilból portugállá lett Decóért a Juventus után a Deportivo is bejelentkezett.

A Parma kapusa, Sebastian Frey szinte biztosan távozik a nyáron klubjától, csak az a kérdés, hogy a rengeteg érdeklődő (Arsenal, Barcelona, Bayern München) közül melyik ajánlatát fogadja el. Az Udinese cseh középpályása, Marek Jankulovski az Arsenal után a Barcelona tetszését is elnyerte.

A Sporting fiatal szélsőjéért, Ricardo Queresmáért a Manchester United és a Newcastle vívhat majd nagy küzdelmet a nyáron. A Cruzeiro brazil válogatott védőjét, Luizaót a PSV Eindhoven szeretné leigazolni.

A Nantes román csatára, Viorel Moldovan bejelentette, hogy a szezon végén távozik a Kanáriktól. A Hannover az FC Bruges balhátvédjével, Peter van der Heydennel szeretne erősíteni.

A Schalke 04 leigazolta a brazil ifiválogatott Eduardo Alcidest a Vitória Bahiától. A jelenleg klub nélkül álló paraguayi kapus, José Luis Chilavert a Costa Rica-i Deportivo Saprissától kapott ajánlatot.