Társoldalunk:

Figo félti madridi helyét Beckhamtől

A Manchester Evening News című délutáni lap azt a lehetőséget sem zárja ki a napokban megszellőztetett Beckham-transzfer kapcsán, hogy az angol válogatott jobboldali középpályása Ronaldóért cserébe menne a Real Madridhoz. Persze a szenzációsnak tetsző játékoscserének csekély a valószínűsége. Ugyanakkor Luis Figo, a Madrid sztárja - akinek helyét veszélyeztetné Becks esetleges érkezése - a Daily Expressnek adott nyilatkozatában kijelentette: "Nem adom a helyem!"

Forrás: EPA
Figo se a BL-serleget, se a helyét nem adja
"Nincs szükségünk Beckhamre, ennél jobb már nem lehet a csapat" - mondta Figo. " Ha az elnökünk úgy gondolja, fontos leigazolni Beckhamet, ám legyen, de a helyemet akkor sem vagyok hajlandó átadni neki."

A tervezett 40 millió fontos (14,8 milliárd forint) ügyletről így vélekedett a 30 éves portugál sztár: "A futball így is anyagi válságban van, nem hiszem, hogy egy ilyen őrült összeg kifizetésével tovább kellene mélyítenünk ezt a krízist. Nem esem kétségbe, ha Beckham mégis hozzánk kerül. Még három év hátra van a szerződésemből, s azt ki is fogom tölteni. Biztosnak érzem a helyem a Madridban, amely a világ legjobb együttese, s ahol remekül érzem magam" - szögezte le Luis Figo.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK