Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga alapszakaszának utolsó fordulójában a Zalaegerszeg kikapott Siófokon, így a címvédő csak az alsóházban, míg a nehéz anyagi helyzetben lévő Csank-csapat, valamint a Kispesten idei első győzelmét begyűjtő Győr a legjobbak között folytathatja a bajnokságot. A listavezető MTK fél óra elteltével már három góllal vezetett Dunaújvárosban, végül mégis be kellett érnie egy ponttal, így a Videotont hazai pályán legyőző Ferencváros újra a tabella élére állt.

Borsodi Liga, 22. forduló:
Dunaferr - MTK Hungária 3-3 (1-3)
Dunaújváros, 1500 néző
vezette: Dubraviczky
Dunaferr: Bita - Zsók, Pintér, Vaskó, Báló - Nikolov, Klement, Medic, Buzás (Rompos, 61.) - Lengyel, Drobnjak (Szabó, 94.)
MTK: Hajdu - Molnár, Komlósi (Pető, 46.), Smiljanic, Füzi - Czvitkovics (Lita, 46.), Jezdimirovic, Illés, Horváth - Zavadszky, Juhász
gól: Lengyel (45., 91.), Nikolov (62.), illetve Illés (10., 30.), Zavadszky (15.)
sárga lap: Vaskó (76.), illetve Juhász (13.), Molnár (26.), Illés (33.), Pető (84.)

10. perc: Illés kapott ajándéklabdát a hazaiaktól a 16-os bal oldala előtt, akadálytalanul jutott be a büntetőterületre és 8 méterről könnyedén lőtt a léc alá (0-1).

15. perc: Zavadszky 10 méterről perdített estében a hazai kapu közepébe (0-2).

30. perc: Zavadszky lövése kipattant Bitáról, és az érkező Illés 6 méterről továbbított a kapuba (0-3).

45. perc: egy kiugratás után Lengyel 12 méterről, laposan helyezett a bal alsó sarokba (1-3).

62. perc: Nikolov kapott remek labdát a jobb oldalon Rompostól, és 12 méterről, laposan lőtt Hajdu mellett a hálóba (2-3).

91. perc: Lengyel 23 méteres szabadrúgásból csavart a bal alsó sarokba (3-3).

Megilletődötten kezdtek a hazaiak, és hibáikat már az első negyedórában két góllal büntették a rutinos vendégek. Biztos vezetése tudatában az MTK visszahúzódott saját térfelére és ellencsapásokból veszélyeztetett. A félidő utolsó percében szemfüles góllal szépített a Dunaferr. Szünet után sokkal jobban kezdett a Dunaferr, és gólszerzési kísérleteit siker koronázta. A lelkes hazaiak a második félidei csupa szív játékukért megérdemelték az egy pontot.