Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Út a BL-döntőig/sport/focivilag/bl/20030324uta.htmlSMS-ben a BL-ről/o-mobil/hirek/20021206smsben.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183

A szünetben egyik tréner sem cserélt, és a második játékrész gyors ütésváltással kezdődött: Raúl találatára (amelyben Barthez mintha egy kicsit ludas lett volna) Van Nistelrooy szinte azonnal válaszolt, és így továbbra is izgalmas maradt a meccs. A holland egyébként a 11. találatát szerezte a BL mostani kiírásában, és ezzel új rekordot állított fel, egy sorozatban ugyanis még soha senki nem tudott ennyiszer eredményes lenni. A MU játéka valamivel nyíltabb lett, a Real viszont így kedvére kontrázhatott, aminek köszönhetően hol az egyik, hol a másik kapu került veszélybe.

A vendégeknél azonban Van Nistelrooynak többször is vissza kellett lépnie a labdákért, így viszont középen nem maradt senki, aki megjátszható lett volna. Ferguson mester ennek ellenére egészen az utolsó percekig várt Solskjaer becserélésével, és a norvég ezúttal nem tudott csodát tenni. Az eredmény nem változott, a Real tehát nagy lépést tett a továbbjutás felé, ugyanakkor a Manchestert sem szabad leírni az szerzett találat miatt. Egyvalami biztos: a visszavágót is érdemes lesz megnézni.