Vágólapra másolva!
A nagycsapatok újabb játékosokra vetették ki hálóikat: az Ajax a magyarok elleni Eb-selejtező kétgólos hősét, Allbäcket szeretné szerződtetni, a brazil Ronaldinho után már a Juve is érdeklődik, míg a finn Forssellért bejelentkezett az AS Roma.

Az Ajax Amsterdam szeretné leigazolni a magyarok ellen két gólt szerző svéd támadót, Markus Allbäcket, aki az Aston Villában kevés játéklehetőséget kap.

A PSG brazil világbajnoka, Ronaldinho iránt a Manchester United és az Inter mellett immár a Juventus is érdeklődik. A Bayer Leverkusen brazil csatára, Franca szeretne visszatérni Brazíliába, a hírek szerint a Palmeiras akarja leigazolni.

A Bologna veterán támadója, Giuseppe Signori saját elmondása szerint egyáltalán nem akar távozni a klubtól a szezon végén. Az Anderlecht jugoszláv támadóját, Nenad Jesztrovicot a Galatasaray szemelte ki magának. A Hamburger SV a Sahtar Doneck bolgár védőjét, Predrag Pazsint tartja figyelemmel.

A Real Madrid sportigazgatója, Jorge Valdano elárulta: egyelőre csak a Middlesbrough tette meg az ajánlatát a kameruni középpályásért, Geremiért. A Blackburn Rovers középpályása, Keith Gillespie a szezon végén szinte biztosan új csapatba igazol.

A West Ham United középpályása, Lee Bowyer iránt a Manchester City érdeklődik, míg a Chelsea finn csatárát, Michael Forssellt, aki jelenleg a Borussia Mönchengladbachnál szerepel kölcsönben, az AS Roma szemelte ki.

A Liverpool cseh focistája, Vladimir Smícer a szezon végén visszatérhet egykori csapatához, a francia RC Lenshoz.