Vágólapra másolva!

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A 29 esztendős válogatott védő a szombati, Milan elleni 1-0-ra elveszített városi rangadón, egy ütközést követően sérült meg, s le is kellett cserélni. Hector Cúper vezetőedző nincs könnyű helyzetben, ugyanis hasonló problémák miatt egy hónapig nélkülöznie kell a szintén hátvéd Francesco Cocót is. Az Inter április 22-én a Valencia ellen lép pályára Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágón, Spanyolországban. A párharc első mérkőzésén az Inter 1-0-ra győzött.

A városi rivális, szintén BL-negyeddöntős Milan sincs sokkal könnyebb helyzetben: Clarence Seedorf után újabb állandó kezdőjátékos dőlt ki a szezon végéig, ezúttal az olasz válogatott Andrea Pirlo. A támadó térdkalács-törést szenvedett az Ajax elleni, múlt keddi BL-negyeddöntőben. A milánói klub vezetői akkor még abban bíztak, hogy csak kisebb sérülésről van szó, de a második, precízebb röntgenvizsgálat kimutatta a súlyosabb bajt. Seedorf szintén a hollandiai meccsen szenvedett térdszalag-húzódást.

Tovább nehezíti Carlo Ancelotti vezetőedző dolgát, hogy a veterán védő, Paolo Maldini orra eltörött az Internazionale elleni szombati városi rangadón. Igaz, az orvosok szerint van esély arra, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének jövő szerdai visszavágóján, egy speciális védőmaszkban pályára léphessen.

Út a BL-döntőig/sport/focivilag/bl/20030324uta.htmlSMS-ben a BL-ről/o-mobil/hirek/20021206smsben.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183Platini reformálna/sport/focivilag/bl/20030414platini.html

Igaz, a Deportivo már kiesett a BL-ből, de érdemes megemlíteni Diego Tristán sérülését is, a spanyol válogatott játékos ugyanis legalább egy hónapig nem léphet pályára. A gólerős támadó azon a kedd esti, madridi jótékonysági mérkőzésen szenvedett combizom-húzódást, amelyen a szervezők a Prestige nevű tartályhajó tavaly novemberi balesetét követő galíciai olajszennyezés kárainak enyhítésére gyűjtöttek pénzt.

A találkozót a Real Madrid nyerte 3-0-ra a Celta Vigo és a La Coruna játékosaiból összeállított vegyes csapat ellen. A Depor a bajnokságban egyébként három ponttal van lemaradva a Real Madrid mögött, s a második helyen áll a spanyol bajnokságban.