Vágólapra másolva!
Hatalmas meglepetést okozott a szombati Videoton-ZTE bajnoki mérkőzés megkezdése előtt, amikor Bicskei Bertalan bejelentette, nyártól nem marad a fehérváriaknál. A Videoton szakvezetője nem indokolta elhatározását, többen viszont tudni vélték, hogy Bicskei nyártól az MTK, az Újpest vagy a Kispest kispadján ül majd, ezért távozik Székesfehérvárról. A szakvezető határozottan cáfolta ezeket az értesüléseket, és még az is lehet, hogy mégis marad a Videotonnál.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

"Becsületszavamat adom, hogy sem fővárosi, sem vidéki klubbal nem állapodtam meg" - mondta Bicskei Bertalan. "Ez teljesen alaptalan feltételezés, különben pedig ha így lett volna, akkor inkább csendben maradok a szezon végéig."

A Videoton vezetői és Bicskei Bertalan közös közleményben tisztázták a félreértéseket. Az elöljárók kijelentették, hogy maximálisan elégedettek a tréner munkájával, míg utóbbi elhamarkodottnak ítélte a távozásáról szóló megnyilatkozását. A felek aztán egyöntetűen jelezték, hogy tárgyalni fognak a közös jövőről.

A nagy kibékülést azonban jottányit beárnyékolta, hogy a Videoton vezetői időközben telefonon felhívták Vass Lászlót, a Siófok pályaedzőjét, és puhatolóztak nála, hogy Bicskei esetleges távozása után elvállalná-e a csapat irányítását.

A félreértésekről pedig csak annyit: a fehérvári klubnál állítólag azért alakult ki kisebb feszültség Bicskei és a vezetők között, mert a szakember az egyik edzőmérkőzésen tanúsított magatartása miatt megbüntette a csapat két játékosát, Pompert és Monyét, ám az egyik elöljáró felülbírálta Bicskeit, és elengedte a pénzbüntetést. Nos, ezt az esetet cáfolták közleményükben a Videoton vezetői, Bicskei pedig - mint azt fentebb nyilatkozza - nem a biztos állás tudatában jelentette be távozási szándékát.

Bánki József