Vágólapra másolva!
Noha a ZTE igazgatótanácsa múlt heti ülésén 6-2 arányban arra szavazott, hogy a következő idényben is Bozsik Péter maradjon a csapat edzője, ezt még nem lehet biztosra venni. Mint ahogy azt sem, hogy mi lesz a játékosok sorsa. Keneseit az osztrák Rapid figyeli, de Egressy és Vincze Ottó után is érdeklődnek külföldről.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A héten tárgyalóasztalhoz ült Lang József, a ZTE klubelnöke, Nagy Ferenc menedzser, valamint Bozsik Péter, ám egyezség nem született. Persze nem is születhetett, hiszen mind a vezetőknek, mind a trénernek vannak igényei, s nem is elsősorban az anyagiak terén. Miként azt Lang Józseftől megtudtuk, ez ügyben döntés a húsvéti ünnepek után várható, amikor az igazgatótanács ismét összeül. Ezen a találkozón aztán a jövő évi keret összetétele, játékosok eladása és az esetleges érkezők is szóba kerülhetnek.

A jelenlegi keretből egyébként Kenesei Krisztián, Egressy Gábor és Vincze Ottó iránt érdeklődnek külföldről, említetteket például a Koreai Köztársaságból egyaránt megkeresték. Sőt, Keneseit, a szombati, Sopron elleni hazai mérkőzésen a legnépszerűbb osztrák klubcsapat, a Rapid Wien megfigyelői lesik majd árgus szemekkel. Csak érdekességképpen: legutóbb a Bayern München hajdani válogatott középpályása, Thomas Strunz is Kenesei miatt látogatott Zalaegerszegre, és a látottak alapján a német játékos megfigyelő nem a válogatott csatár képessége, hanem elsősorban a csekély futómennyisége miatt nem írta fel a magyar futballista nevét a noteszába.

Bánki József