Vágólapra másolva!
Leplezetlen bosszúsággal fogadták Debrecenben, hogy az MLSZ döntésének következtében Budapesten, a Puskás-stadionban rendezik május 6-án a Magyar Kupa fináléját a Ferencváros és a DVSC csapatai között.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A hajdúságiak még azzal a variációval is kiegyeztek volna, hogy a nagy keleti rivális, Nyíregyháza pályáján rendezzék a döntőt. A vezetők és a szurkolók zöme azonban a diósgyőri helyszínt tartotta volna a legideálisabbnak, de Akasztóra is szívesen utaztak volna a debreceniek. A DVSC háza táján nehezményezik, hogy a fővárosi rendezéssel nem kapott egyforma elbírálást a két finalista, ám a "Lokinál" bíznak abban, hogy így is sokan elutaznak majd a budapesti fináléra.

A debreceni csapat háza táján az előbb említetteken kívül is borús a hangulat. A sok sérült és eltiltott miatt ugyanis Szentes Lázár vezetőedző több helyen is változtatni kényszerül az elmúlt hetekben megszokott összeállításon.

Visszavághat az MTK a Debrecennek/sport/magyarfoci/20030418visszavaghat.html

Az MTK elleni szombati bajnokin az alapcsapatból a debreceni tréner nem számíthat a válogatott svédek elleni fellépésén súlyosan megsérült Böőr Zoltánra, a múlt heti Győr elleni 90 perc során járomcsonttörést szenvedett Szekeres Tamásra, továbbá a húzódással bajlódó Selymes Tiborra és Kolbe Tamásra sem, de nincs teljesen rendben a romás Sabin Ilie sem. Ha az említettekhez a piros lapja miatt pihenő Vincze Gábort és a három sárga lapos Sketianit, valamint az ugyancsak sérült Andorka Pétert és Balog Zsoltot is hozzávesszük, igencsak szokatlan összeállításban lép pályára a "Loki" szombaton.

Bánki József