Vágólapra másolva!
Helyi lapértesülések szerint  a Manchester United nyáron szívesen leigazolná a Lazio argentin csatárát, Claudio Lópezt. Giovane Elber, a Bayern München brazil támadója pedig elképzelhetőnek tartja, hogy a Real Betis csapatában folytassa pályafutását.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A manchesterieken kívül a Valencia és a Chelsea is érdeklődik Claudio López iránt, akinek az idény végén szinte biztos, hogy távoznia kell a római egyesület gyenge anyagi helyzete miatt.

A Lazio másik sztárja, a holland Jaap Stam nyilatkozott is a The Daily Telegraph című újságnak: a klasszis védő határozottan kijelentette, hogy a szezon után máshol folytatja, ugyanis csak akkor maradhatna, ha elfogadja a fizetéscsökkentést, de ő erről hallani sem akar.

Giovane Elber szerződése ugyan 2004 júniusáig érvényes a bajoroknál, de ahogy a Diario de Sevilla című újság internetes kiadásában nyilatkozott: a futballban minden lehetséges. Elber korábban azt mondta, hogy mindenképpen szeretne néhány évet Spanyolországban játszani, de az eredeti tervek szerint csak azután igazolt volna el Münchenből, hogy lejárt a kontraktusa.

A bajnokságban hetedik helyen álló Betisben jelenleg két brazil - Denilson és Assuncao - szerepel.