Vágólapra másolva!
A keddi, Magyar Kupában elszenvedett súlyos, 6-1-es vereség után négy nappal máris megadatik a lehetőség az MTK labdarúgócsapata számára, hogy megtorolja a Debrecentől elszenvedett sérelmet. A Borsodi Liga hét végi fordulójának másik két, felsőházi mérkőzésén a Győr az Újpestet, a Siófok pedig a Ferencvárost fogadja.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Borsodi Liga rájátszásának második fordulójában a Győr és az Újpest játssza a felsőház nyitómérkőzését. A győrieknél Bajev-
szki, Nicsenko és Vukosavljevic sérült, Füzi piros, Szanyó és Stark három sárga lapja miatt nem játszhat. Az Újpestnél Rósa Henrik az egyetlen, akire combizom-húzódás miatt nem számíthat Szabó András vezetőedző.

A várható kezdőcsapatok:
Győr: Sebők Zs. - Regedei, Böjte, Salamon, Kartelo - Peric, Jovanovic, Jäkl, Németh N. - Herczeg, Baumgartner
Újpest: Vlaszák - Szélesi, Tamási, Juhár, Vanczák - Simek, Cseri, Farkas B., Rósa D. - Kovács Z., Horváth F.

A Debrecen elgázolta az MTK-t a Magyar Kupában/sport/magyarfoci/20030415adebrecen.html

Furcsa mérkőzésre van kilátás a Hidegkuti-stadionban is, ahol az MTK a Debrecent fogadja. Alapvetően nem is lenne pikáns a történet, ha hét közben nem szenvedett volna kiütéses, 6-1-es Magyar Kupa-vereséget a két-fehér csapat a hajdúsági megyeszékhelyen. A hazaiaknál ismét játszhat a kupameccsen sárga lapok miatt hiányzó Molnár, Elek és Némethy keresztszalag-szakadás miatt idén már nem lép pályára, de kérdéses Juhász szereplése is. A Lokiban Böőr, Szekeres és Selymes sérülés, Sketiani és Vincze pedig eltiltás miatt hiányzik majd.

A Borsodi Liga állása/sport/magyarfoci/nb1/20030101focinezoliga0.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

A Ferencváros a Balaton partjára utazik, igaz, nem fürdőzés miatt, hanem a Siófok elleni bajnokira. A hazaiak mestere, Csank János örülhet, hogy sem eltiltott, sem sérült játékosa nincs. Ellenben a statisztikát böngészve nem lehet boldog: az utolsó hét összecsapást ugyanis a vendégek nyerték meg. Ráadásul utoljára 1989. szeptemberében győzött a Siófok otthon a Fradi ellen, Magyar góljával 1-0-ra. A zöldek szerdán bejutottak a Magyar Kupa fináléjába, így jó hangulatban készülhetnek. Sőt, az őszi, Üllői úti Siófok elleni meccshez hasonlóan ezúttal is Szarka Zoltán vezeti majd a mérkőzést, ami nem rossz ómen: október 25-én úton 4-0-ra győzött a Fradi.

Az alsóházban talán a Kispest-Videoton mérkőzés lehet a legizgalmasabb, hiszen a Kispest számára már csak egy lehet a cél: menekülés a győzelembe. Az edzőváltáson átesett klub kispadján Duró József egy dunaújvárosi sikerrel mutatkozott be, míg Fehérváron eddig egy vereséget szedett össze a Bicskei-csapat. A vendégeknél az okozhat problémát, hogy Pomper Tibort, aki tavasszal a csapat húzóembere (már nem először) a juniorcsapathoz száműzte a szakvezetés. A Dunaferr a Kispest elleni csorbát hazai pályán a Békéscsaba ellen köszörülheti ki, míg a ZTE - papíron - esélyesebb a Sopronnál.