Vágólapra másolva!
A Valencia nemcsak Robert Pirest, de Claudio López hazacsábítása mellett Juan Sebastian Verónt is szeretné megszerezni. Frank de Boer, a Barcelona középhátvédje valószínűleg a Blackburnbe igazol.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Premiershipből a hétvégén kiesett West Bromwich Albion kapusát, Russel Houltot a Manchester City és a Birmingham is csábítja.

Egy másik kiesőtől, a Sunderlandtől Gavim McCannt szeretné leigazolni az Aston Villa és a Leeds United is, a Fekete Macskák viszont két ír focistára hajtanak: Richard Dunne-ra a Manchester Cityből és David Connollyra a Wimbledonból.

A Middlesbrough a Crystal Palace-ban futballozó, pályafutását egykor az Arsenalban kezdő Julian Grayt akarja megszerezni.

Az Espanyol védőjét, David Soldevillát a Bolton Wanderers és a Tottenham is hívja.

Az Auxerre francia válogatott védője, Phillip Mexes iránt a Juventus és az Arsenal után a Milan is érdeklődik, sőt, a rossonerók azt is elismerték, hogy a brazil Kaká is érdekli őket.

A hírek szerint az AS Roma a brazil Corinthians védőjével, Fabio Lucianóval szerertné pótolni a nyáron visszavonuló Aldairt.

A Benfica rendkívül gólerős szélsője, Simao Sabrosa iránt a Newcastle, sőt, állítólag a Real Madrid is bejelentkezett.

A Barcelona középhátvédje, Frank de Boer elismerte, hogy ha a katalánok nem ajánlanak neki új szerződést, akkor a nyáron valószínűleg a Blackburnbe igazol.

A PSG által a Bolton Wanderersnek kölcsönadott Bernard Mendyt saját állítása szerint a Liverpool szemelte ki.

A Valencia Claudio López hazacsábítása mellett Robert Pirest és Juan Sebastian Verónt is szeretné megszerezni.