Vágólapra másolva!
Németországban két komoly hír is szárnyra kelt az elmúlt napokban. Az egyiket maga Marcio Amoroso maga cáfolta, s kijelentette, nem távozik Dortmundból. A másik japán lapértesülésekre támaszkodik, a hírek szerint ugyanis a Bayern feni a fogát a Parma japán klasszisára, Nakatára.

A skót Rangers olasz védőjét, Lorenzo Amorosót, aki a csapatkapitányi karszalagot viseli a glasgow-iaknál, a Blackburn Rovers szemelte ki. A skótok holland támadója, Michael Mols is szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben.

A Borussia Dortmund brazil sztárja, Marcio Amoroso kijelentette: esze ágában sincsen távozni a klubtól, és jól érzi magát a BVB-nél. Az uruguayi Marcelo Zalayeta Barcelona elleni gólja nem csak a továbbjutást jelentette a Juventus számára a BL-ben, hanem valószínűleg azt is, hogy a csatárt a nyáron nem adják kölcsön a Perugiának.

A Hansa Rostock fiatal támadója, Marco Vorbeck meghosszabbította szerződését a keletnémet gárdánál. Egyes francia lapok szerint a nyáron pályafutását befejező Laurent Blanc a következő szezontól az SC Montpellier szakmai stábjában dolgozik majd, bár a focista cáfolta ezeket a híreszteléseket.

Az Ajax szélsője, Andy van der Meyde elismerte, hogy az Internazionale érdeklődik iránta. Japán sajtóértesülések szerint a Bayern München szívesen leigazolná a Parma japán játékmesterét, Nakata Hidetosit.

A Bastia fiatal, francia utánpótlás-válogatott kapusát, Nicolas Penneteau-t a Birmingham City tartja figyelemmel. A belga Racing Genk elnöke, Jos Vaessen kijelentette: a csapat csatárát, Wesley Sonckot minimum tízmillió euróért hajlandó eladni.

Az Anderlecht szerb támadóját, Nenad Jesztrovicsot a PSG és a Tottenham csábítja. Az Evertonnál jelenleg csak kölcsönben lévő nigériai védő, Joseph Yobo megkezdte a tárgyalásokat a liverpooli klubbal egy négyéves szerződésről.