Vágólapra másolva!
A hírek szerint a Newcastle United megegyezett az Atlético Paranaensével Kléberson leigazolásáról, a focista vételára 3,5 millió font lesz. A Chelsea-t az Auxerre zimbabwei támadójával, Benjamim Mwaruwarival hozták kapcsolatba. Az AC Milan állítólag Rivaldót ajánlotta fel a Valenciának Vicentéért cserébe.

A Juventus viszont Juan Sebastian Verónt szeretné megszerezni a Manchester Unitedtől, és a brazil Athirsont is odaadná az argentinért. A Hamburger SV veterán holland támadója, Erik Meijer a plyetkák szerint a következő szezonban a másodosztályú Alemannia Aachenben futballozik majd.

A West Bromwich Albion walesi középpályását, Jason Koumast az Everton, a Middlesbrough és a Southampton is szeretné megszerezni. Az Alavés tartalékcsapatában szereplő fiatal jobb oldali középpályást, Ángelt a Valencia és a Barcelona is kiszemelte magának.

Az Arsenal a Benfica válogatott középpályása, Tiago iránt érdeklődik. A Fenerbahce török válogatott támadója, Serhat Akin (aki Németországban született, és ott is kezdte pályafutását) a VfB Stuttgarttal tárgyal. A Bastia ghánai középpályása, Mickael Essien a nyáron nagy valószínűséggel a Lyonba igazol.