Vágólapra másolva!
A Ferencvárosban futballozó szerb Dragan Vukmir teljesítményére hazájában is felfigyeltek, s meglehet: ha a hátvéd a május 10-ei, MTK elleni rangadón megfelelően játszik, akkor Dejan Savicevic, a szerb és montenegrói válogatott szövetségi kapitánya meghívót küld a focistának.

Zalad Rade, a szerb válogatott szakmai munkacsoportjának a tagja nemrég már kijelentette: Vukmirnak jó esélye van arra, hogy hamarosan bemutatkozzon a nemzeti tizenegyben - adta hírül az FTC hivatalos honlapja. A szerb szakemberek már régóta figyelik a védő játékát - több esetben is videót kértek a Fradi meccseiről -, május 10-én, az MTK elleni idegenbeli rangadón pedig élőben is megtekintik a játékost.

Vukmir a Fradi honlapján elmondta: amúgy is nagy benne a bizonyítási vágy, de a behívó lehetősége még inkább jó játékra ösztönzi, s reméli, hogy a minden bizonnyal a bajnoki címet is eldöntő MTK elleni összecsapáson kiemelkedően megy majd neki a játék.

Zalad Rade elmondta azt is, hogy az Eb-selejtezőkre már adott az a 22-24 játékos, akikkel Dejan Savicevic szövetségi kapitány végig szeretné játszani a sorozatot, közben azonban már el kell kezdeni építeni a 2006-os vb-selejtezőkön pályára lépő együttest is. Nem kizárt, hogy ebben az együttesben már komoly szerephez juthat a 25 esztendős Dragan Vukmir.